IETS LENEN? GEEN PROBLEEM!

Voor sommige klussen heeft u eenmalig gereedschap nodig. Bijvoorbeeld voor het maken of testen van een netwerkkabel.

Wij verkopen dit soort tangen en testers maar kunnen ons voorstellen dat u na eenmalig gebruik niets meer heeft aan dit gereedschap. En dat is natuurlijk zonde.
Daarom mag u bij aanschaf van alle andere materialen dit gereedschap van ons lenen!

Hoe werkt het?
Als u een netwerkkabel koopt met de bijbehorende stekkertjes dan kunt u een tang en eventueel een netwerktester bij mij lenen. U betaalt in dit geval een borg ten hoogte van de aanschafwaarde van dit item en krijgt een leen-model mee. Als u binnen 14 dagen het gereedschap terugbrengt krijgt u uw borg terugbetaald. Er zijn géén verdere huurkosten aan verbonden, deze service is helemaal gratis. 

Komt u niet binnen 14 dagen uw gereedschap terugbrengen dan ga ik er vanuit dat u deze dus wil houden. Terugbrengen is dan niet meer mogelijk. 

Wat is er te leen?
Netwerktang - Om RJ45 stekkers te monteren aan een solid UTP/FTP kabel
Netwerktester - Om te testen of de stekkers aan weerszijden goed gemonteerd zijn en er geen kabelbreuk is.
Netwerkkabel 30 meter - Om te controleren of een netwerkapparaat dat 'onhandig' gemonteerd is te testen zonder deze te hoeven demonteren.
VGA/DVI/HDMI Kabel - Om een monitor te testen op uw systeem
Coax-stripper - Om de mantel van een coaxkabel te verwijderen zodat u een connector kunt monteren

Wanneer mag u dit lenen?
Het is een service naar mijn klanten. Dat wil dus zeggen dat mijn klanten dit helemaal gratis aangeboden krijgen, mits de onderdelen bij mij zijn aangeschaft. Koopt u online een rol kabel en wat connectoren dan kunt u niet bij mij gratis een tang lenen. 
Als u iets bij mij koopt of heeft gekocht dat te maken heeft met de klus die u aan het uitvoeren bent kan dit dus.
Stel, u heeft 2 jaar geleden een accesspoint bij mij aangeschaft die buiten aan de gevel hangt en deze werkt niet meer naar behoren, dan mag u gerust netwerktesters en kabels lenen om eerst zelf te kijken wat er precies fout gaat, neem de bon even mee. 

Nog een voordeel van de materialen bij mij aanschaffen: Retourrecht van niet gebruikt materiaal! 
Als u een netwerkkabel naar uw garage wil leggen maar niet zeker weet hoeveel meter u hiervoor nodig heeft dan kunt u bij mij een complete doos van 100 meter aanschaffen. U mag dan meteen zo'n handige tang lenen en kunt dus aan de slag. 
Op de kabel staat precies hoeveel meter u verbruikt heeft dus als u 40 meter overhoudt kunt u deze binnen 14 dagen gewoon terugbrengen! 
Voorwaarde is wel, dat het nog netjes opgerold in de doos zit, anders kan ik er een andere klant niet meer mee helpen.