Even Voorstellen: Addo Damhuis

Ik ben Addo Damhuis en al mijn hele leven bezig met computers. De liefde begon toen ik 8 jaar was en op mijn slaapkamer begon met het bouwen (en slopen) van de oude 386 en Pentium systemen. In 2010 maakte ik van mijn hobby mijn beroep!

Eerst nog naast mijn baan maar in 2013 nam ik ontslag en ben ik Fulltime met AnY Computers begonnen. Eerst een half jaar in een schuurtje in de tuin maar in mei 2014 opende de winkel aan de Dr. Mulderstraat. In deze winkel had ik 75m2 aan ruimte beschikbaar en kon ik 11 reparaties tegelijk uitvoeren. 

Alles nam een vlucht, het werd steeds drukker en in 2020 bleek zelfs deze winkelruimte niet groot genoeg. Op 28 april opende ik de winkel op nummer 4 en verdubbelde mijn totale ruimte.

In 2021 kreeg ik een aanbod van 3 enthousiaste mannen in het dorp die 'de plint' hadden gekocht. Winkelunits in de hoofdstraat die 14 jaar geleden nieuw gebouwd zijn, maar nog nooit invulling hadden gehad. Zij hadden de hele straat gekocht en waren de winkelunits klaar aan het maken voor verhuur. Na een paar dagen rekenen bleek dit een kans te zijn die ik niet snel weer zou krijgen. 

Daarom opende ik op 14 september 2021 de winkel op de huidige locatie.

De winkeloppervlakte is ruim 200m2. Daarbij is er  nog zo'n 90m2 werkplaats en magazijnruimte. Ik ben extreem trots op de nieuwe winkel en nodig iedereen uit om eens te komen kijken.  

De werkplaats heeft nu ruimte voor 14 gelijktijdige reparaties. Een professionele opstelling met geavanceerde meet- en reinigingsapparatuur. 

Buiten mijn winkel hou ik mij heel veel bezig met het dorp Noordwolde. Ik zit in verschillende besturen en organisaties om leuke dingen te doen in het dorp, denk hierbij aan de ondernemersvereniging, Speelland, Live op het plein, het kerstspektakel, werkgroep Spokedam en diverse andere organisaties. Een bezig bijtje die graag betrokken is bij het dorp.

Persoonlijke aanpak: Het werkt!

Als u bij mij in de winkel komt zult u altijd door mij geholpen worden. Daarmee kan ik garanderen dat mijn service en advies altijd op hetzelfde hoge niveau ligt. Daarnaast is er de zekerheid van privacy als ik met uw gevoelige apparaten bezig ben. Uw gegevens zijn altijd veilig in mijn handen.

Helaas heeft het ook een keerzijde dat ik alles alleen doe: De telefoon kan ik maar amper opnemen namelijk. Als ik iemand in de winkel aan het helpen ben neem ik de telefoon niet op omdat ik iedere klant persoonlijke aandacht wil bieden. U kunt mij dan ook het beste bereiken per E-mail of WhatsApp. Zodra ik een gaatje heb controleer ik of er berichten zijn en meestal beantwoord ik deze tijdens openingstijden binnen een uur.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00

Bijzondere data vindt u onderaan.

AnY Computers & Elektronica

Hoofdstraat Oost 4-A
8391AV Noordwolde fr.
Tel: 0561 – 23 44 55
WhatsApp: 06 – 516 579 58
info@hetcomputerwinkeltje.nl
Facebook.com/AnYComputers instagram.com/anycomputers

Overige informatie

KvK nr: 011 78 018
BTW-ID: NL001458327B06
NL61 KNAB 0255 3600 37
Betalen kan met:
PIN – CONTANT - ANY-CADEAUPAS
Biljetten van €200 en €500 neem ik niet aan. Geen betaling met creditcard mogelijk

Consumenten

Dinsdag t/m zaterdag kunt u bij mij in de winkel terecht zonder afspraak. Van tevoren spreken wij een reparatiedrempel af. Zo lang ik onder dit bedrag kan repareren zal ik de reparatie voor u uitvoeren.

Valt de reparatie toch duurder uit omdat er (meer) onderdelen stuk blijken te zijn? Dan neem ik altijd eerst contact met u op om te overleggen.

Let op: Op zaterdag heb ik veel klanten in de winkel voor advies en verkoop, daarom heb ik beperkte mogelijkheid tot reparatie.

Bedrijven

Anders dan veel collega's betalen bedrijven bij mij dezelfde tarieven als consumenten.

Ik kan alle hardware voor u leveren, maar houd er wel rekening mee dat ik geen monteurs heb die binnen bepaalde tijd bij u op locatie kunnen helpen.

Let op: Als u kiest voor een factuur op bedrijfsnaam hanteren veel fabrikanten een andere (kortere!) garantietermijn. Voor de meeste producten is de garantieperiode voor bedrijven slechts 1 jaar.

Prijzen en voorwaarden

Alle prijzen op mijn website zijn in euros, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. Ik verkoop, installeer en repareer nooit software waarvan geen geldige licentiecode kan worden getoond. Hieronder vallen Windows installaties, Office pakketten maar ook Virusscanners en andere software. Illegale software zal ik nooit installeren of activeren.

Voor bedrijven is er na een aantal bestellingen een mogelijkheid om op rekening te kopen. Ik hanteer dan een betaaltermijn van 14 dagen.

Samen komen we verder! Daar geloof ik heilig in! Ik werk samen met een aantal bedrijven in de regio. Zij komen regelmatig bij mij in de winkel voor een printer, laptop of netwerkapparaat voor hun klanten. Omdat ik een hoge voorraad heb kunnen bedrijven snel hun klant helpen en haal ik hogere staffels. Daarmee gaan mijn prijzen omlaag en daarom kan ik zogeheten 'resellers' een leuk stukje korting geven! Heeft u zelf regelmatig onderdelen nodig? Stap eens vrijblijvend binnen bij mij voor een gesprek.