Even Voorstellen: Addo Damhuis

Ik ben Addo Damhuis en al mijn hele leven bezig met computers. De liefde begon toen ik 8 jaar was en op mijn slaapkamer begon met het bouwen (en slopen) van de oude 386 en Pentium systemen. In 2010 maakte ik van mijn hobby mijn beroep!

Eerst nog naast mijn fulltime baan maar in 2013 nam ik ontslag en ben ik Fulltime met AnY Computers begonnen. Eerst een half jaar in een schuurtje in de tuin maar in mei 2014 opende de winkel aan de Dr. Mulderstraat 3. In deze winkel had ik 75m2 aan ruimte beschikbaar en kon ik 11 reparaties tegelijk uitvoeren. 

Alles nam een vlucht, het werd steeds drukker en in 2020 bleek zelfs deze winkelruimte niet groot genoeg. Eind maart ging ik in overleg met de winkelbuurvrouw van Oak Fashion en de huisbaas. 1 april kregen we de sleutel van de nieuwe ruimte en op 28 april was de winkel 'klaar genoeg' om weer open te gaan. De nieuwe winkel op Dr. Mulderstraat 4 is ruim 150m2. De werkplaats en het magazijn zijn nu achter de schermen en de verkoopoppervlakte zelf is bijna 100m2. Voorlopig kunnen we weer vooruit 🙂 

De werkplaats heeft nu ruimte voor 14 gelijktijdige reparaties. Een professionele opstelling met geavanceerde meet- en reinigingsapparatuur. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Vobis organisatie waarmee ik toegang heb tot de nieuwste kennis en tools om snel en effectief te kunnen repareren.

Buiten mijn winkel hou ik mij heel veel bezig met het dorp Noordwolde. Ik zit in verschillende besturen en organisaties om leuke dingen te doen in het dorp, denk hierbij aan de sinterklaasintocht, de ondernemersvereniging, Speelland, Live op het plein, het kerstspektakel en diverse andere organisaties. Een bezig bijtje die graag betrokken is bij het dorp.

Persoonlijke aanpak: Het werkt!

Als u bij mij in de winkel komt zult u altijd door mij geholpen worden. Daarmee kan ik garanderen dat mijn service en advies altijd op hetzelfde hoge niveau ligt. Daarnaast is er de zekerheid van privacy als ik met uw gevoelige apparaten bezig ben. Uw gegevens zijn altijd in mijn handen.

Helaas heeft het ook een keerzijde dat ik alles alleen doe: De telefoon kan ik maar amper opnemen namelijk. Als ik iemand in de winkel aan het helpen ben neem ik de telefoon niet op omdat ik iedere klant persoonlijke aandacht wil bieden. U kunt mij dan ook het beste bereiken per E-mail of WhatsApp. Zodra ik een gaatje heb controleer ik of er berichten zijn en meestal beantwoord ik deze tijdens openingstijden binnen een uur.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00

AnY Computers

Dr. Mulderstraat 4
8391HR Noordwolde fr.
Tel: 0561 – 23 44 55
WhatsApp: 06 – 516 579 58
info@hetcomputerwinkeltje.nl

Overige informatie

KvK nr: 011 78 018
BTW-ID: NL001458327B06
NL61 KNAB 0255 3600 37
Betalen kan met:
PIN – IDEAL – CONTANT
Biljetten van €200 en €500 neem ik niet aan.

Consumenten

Dinsdag t/m zaterdag kunt u bij mij in de winkel terecht zonder afspraak. Alle prijzen staan op voorhand vast zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Valt de reparatie duurder uit omdat er onderdelen stuk blijken te zijn? Dan neem ik altijd eerst contact met u op om te overleggen.

Op afspraak kan ik ook bij u thuis langskomen om problemen op te lossen die niet bij mij in de winkel kunnen worden verholpen.

Bedrijven

Anders dan veel collega's betalen bedrijven bij mij dezelfde tarieven als consumenten.

Helaas kan ik niet de service bieden die ik zou willen. Door de openingstijden van de winkel en afspraken bij mensen thuis in de avonden kan ik niet snel bij u zijn op een probleem op te lossen. Uiteraard kan ik wel alle hardware leveren die u nodig heeft.

Let op: Als u kiest voor een factuur op bedrijfsnaam hanteren veel fabrikanten een andere (kortere!) garantietermijn. Voor de meeste producten is de garantieperiode voor bedrijven slechts 1 jaar.

Prijzen en voorwaarden

Alle prijzen op de website zijn in euros, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. Ik verkoop, installeer en repareer nooit software waarvan geen geldige licentiecode kan worden getoond. Hieronder vallen Windows installaties, Office pakketten maar ook Virusscanners en andere software. Illegale software zal ik nooit installeren.

Voor bedrijven is er op na een aantal bestellingen een mogelijkheid om op rekening te kopen. Ik hanteer een betaaltermijn van 14 dagen.
Voor resellers hanteer ik bijzondere tarieven. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Profiteer van mijn hoge voorraad en staffelkortingen.