Betaalcondities: GEEN MISVERSTANDEN

Vrijwel altijd is betaling bij AnY Computers & Elektronica achteraf. Alleen bij onderdelen die vrijwel nooit voorkomen of een enorme levertijd hebben dient u vooraf te betalen. Dit is voor mij de enige manier om zeker te zijn dat we niet met onverkoopbare onderdelen blijven zitten.

U kunt in de winkel betalen met PIN, iDEAL of contant. Creditcards accepteer ik niet.
Contante betalingen worden afgerond naar stuivers. Ik accepteer geen biljetten van 200 en 500 euro.

Bij thuisbezoek:
Als ik bij u thuis langskom kunt u contant of met mobiele PIN betalen.

Op rekening:
Als zakelijke klant kunt u in sommige gevallen op rekening kopen. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen en als een betaling op de 21e dag nog niet binnen is wordt de factuur automatisch doorgestuurd naar een extern incassobureau. Er worden geen herinneringen verstuurd dus zorg dat u de factuur op tijd betaalt.
Nieuwe artikelen op rekening kopen als er een vervallen factuur is kan pas nadat deze geheel is overgemaakt.

Resellers:
AnY Computers is ooit begonnen als klein bedrijfje in de garage en uitgegroeid tot een volwaardige winkel. Ik moedig iedereen aan om dit ook te proberen en eens langs te komen voor een gesprek. Ik geloof niet in een hevige concurrentie onderling, maar doe het liever met zijn allen.

Heeft u een bedrijf in de regio die doet aan reparatie, of service aan huis? Verkoopt u wel eens een laptop of computer? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. U profiteert van mijn hoge voorraad en lagere inkoopprijzen omdat ik nu eenmaal hogere inkoop-staffels haal.

Een 7-tal bedrijven komt al wekelijks bij mij langs voor software, laptops en reparatieonderdelen. Uiteraard krijgen resellers een extra korting op de factuur. We willen ten slotte allemaal een boterhammetje eten tussen de middag!

Korting is wel afhankelijk van het artikel.

Offertes en prijsafspraken:
In de computermarkt zijn prijzen erg veranderlijk. Van de een op de andere dag kunnen bijvoorbeeld geheugenmodules verdubbelen in prijs.
Hierom zijn al mijn offertes en prijsafspraken slechts 2 dagen geldig.

Grote orders
Bij orderbedragen boven de €5.000 vragen wij om een betaling vooraf. Als we de order overeengekomen zijn ontvangt u de factuur en betaalt u de helft onder vermelding van 'Voorschot Factuurnummer X'. Na de levering maakt u de andere helft over.