Huis aan huis Folders

Een aantal jaren heb ik meegedaan aan de huis aan huisfolders van It’s Amazing en IT Prodeals.  Hoewel de opmaak en het bereik van deze folders erg mooi waren ben ik er toch mee gestopt.  Het aanbod kwam niet of nauwelijks overeen met het assortiment dat ik in de winkel heb, en de kosten om mee te kunnen doen waren vrij fors. Vandaar dat ik besloten heb om vanaf 2019 alleen nog folders met eigen ontwerp uit te brengen.  Ongeveer 4x per jaar kunt u een folder van mij verwachten:

  • In januari: De nieuwjaars schoonmaak folder
  • In mei: De vakantiefolder
  • In augustus: De Back2School folder
  • In november: De eindejaarsfolder

Deze folder ontwerp ik zelf, en ik bepaal zelf wat voor deals ik hierin zet. Daardoor sluit het perfect aan bij mijn winkel en prijsstelling.  Neemt niet weg dat de acties uit genoemde folders aan mij voorbij gaan. Heeft u een IT Prodeals folder of een IT’s Amazing folder ontvangen en wilt u graag gebruik maken van deze aanbiedingen? Loop gerust even binnen dan kijk ik wat ik voor u kan betekenen. De kans is groot dat ik gewoon voor dezelfde actieprijs kan leveren.

Jubileumfolder 10 jaar de winkel!