Webhosting En Domeinnamen

Vanaf 1 juni 2020 ben ik gestopt met het aanbieden van Hosting services.

Voor uitstekende service en scherpe prijzen verwijs ik u graag door naar Litedesign.  

Overstap voor bestaande klanten

Bestaande klanten krijgen een aanbod van Litedesign om zonder extra kosten te verhuizen naar hun omgeving. 

U laat uw website verhuizen naar Litedesign. 
Er zijn geen extra kosten voor de verhuizing. U kiest een pakket bij Litedesign en Sander regelt de  verhuizing van uw website, email en ondersteuning. 

Hier is een kanttekening: De website moet up to date en veilig zijn. Als de website draait op een oude PHP versie kan deze niet zomaar worden overgezet en zal er maatwerk bijkomen. Uiteraard kunt u deze optie kiezen als u niet zeker weet of het kan. Sander zal dan vóór de verhuizing inventariseren of alles gaat lukken. Uw factuurdatum blijft gelijk, dus heeft u tot december al betaald, dan gaat u pas vanaf december aan Sander betalen, ook als u in juli al verhuisd. 

Aanmelden voor een verhuizing kan via deze link: Overstapservice

U kunt uw website elders onderbrengen. 
AnY Computers stopt per 1 december met de huidige vorm van webhosting. Dat betekent dat u voor 1 december dient over te stappen naar een andere webhost. U heeft geen extra kosten om op te zeggen bij mij, maar er kunnen kosten zijn bij uw nieuwe host voor de verhuizing. Deze kosten zijn voor u. Uiteraard ontvangt u een creditering voor de periode die u teveel heeft betaald. Voorbeeld: Uw webhosting loopt van 10 mei tot 10 mei, u stapt over op 1 oktober, dan ontvangt u van mij de maanden oktober t/m mei teruggestort.

Gesponsorde pakketten.
Voor diverse sportclubs en verenigingen heb ik de afgelopen jaren gesponsorde pakketten aangeboden. Sander heeft aangeboden om deze pakketten onder vrijwel dezelfde voorwaarden over te nemen.