Dat zegt ieder bedrijf natuurlijk, maar ik doe er echt alles aan om in oplossingen te denken. Problemen zijn er om te worden opgelost en ik ga hier erg ver in. Of u nu bij mij in de winkel komt voor advies of dat ik bij u thuiskom om problemen op te lossen.

Als u een nieuwe laptop of computer komt kopen verwacht u goed advies te krijgen. Al mijn adviezen zijn op u afgestemd, het maakt mij niet uit of u een laptop van €300 of van €1400 komt afrekenen, als u maar de laptop meeneemt die aan uw wensen voldoet.

Privacy

Een computer of laptop is kostbaar, maar de inhoud van deze apparaten vaak nog veel kostbaarder. Uw foto’s, video’s en andere privégegevens staan erop opgeslagen en u vertrouwd erop dat de computerwinkel hier vertrouwelijk mee om gaat. Ik kan u dit garanderen omdat ik geen zaterdaghulpen of stagiëres in dienst heb. Ik ben altijd de enige persoon die met uw apparaat aan de slag gaat.

Reparatie

Als u uw computer of laptop bij mij langsbrengt voor reparatie ontvangt u een innamebewijs. Dit innamebewijs is uw eigendomsbewijs en is voorzien van een uniek nummer.
Als u uw apparaat weer komt ophalen neemt u dit bewijs mee en levert u deze weer bij mij in. 
Op deze manier kan ik garanderen dat ieder apparaat weer met de juiste eigenaar mee gaat, en dat er geen verwarring kan ontstaan over welk apparaat van wie is. Reparaties worden altijd pas afgerekend als u uw apparaat weer komt ophalen.

Op het innamebewijs vind u alle informatie over de reparatie: De kosten, de reparatieduur en alle andere afspraken. Ook vind u hier een link om uw reparatie te volgen, zo kunt u zien of uw reparatie al eerder klaar is als verwacht.

Mocht uw apparaat onder garantie moeten worden opgestuurd naar de fabrikant zal ik indien mogelijk altijd uw schijf met persoonlijke gegevens uit het apparaat halen. Hierdoor verlaten uw gegevens de winkel niet en blijft uw privacy gewaarborgd. Mocht de schijf juist het defecte onderdeel zijn dan is het uit mijn handen en zullen we deze echt moeten opsturen.

 

 

 

 

 

 Openingstijden:


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bijzonderheden:

Zaterdag 14 maart: Gesloten

25 april t/m 5 mei: Gesloten
21 mei: Gesloten
Contact opnemen:


Whatsapp: 06 - 516 579 58
Telefoon: 0561 - 23 44 55