Betaalcondities:

Bij AnY Computers betaalt u altijd achteraf. Op die manier weet ik zeker dat er nog niet betaald is, en kunnen er nooit onduidelijkheden ontstaan bij het ophalen van uw apparaat na reparatie.

U kunt in de winkel betalen met PIN of kontant. In bijzondere gevallen kunt u ook met iDEAL betalen in de winkel.

Contante betalingen worden afgerond naar stuivers. Ik accepteer geen biljetten van 200 en 500 euro.

Bij thuisbezoek:
Als ik bij u thuis langskom kunt u contant of met mobiele PIN betalen.

Op rekening:
Als zakelijke klant kunt u in sommige gevallen op rekening kopen. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen en als een betaling op de 21e dag nog niet binnen is wordt de factuur automatisch doorgestuurd naar een extern incassobureau. Er worden geen herinneringen verstuurd dus zorg dat u de factuur op tijd betaald. 

Particuliere klanten kunnen in sommige gevallen ook op rekening kopen, informeer naar de mogelijkheden.

Resellers:
AnY Computers is ooit begonnen als klein bedrijfje in de garage en uitgegroeid tot een volwaardige winkel. Ik moedig iedereen aan om dit ook te proberen en eens langs te komen voor een gesprek. Ik geloof niet in een hevige concurrentie onderling, maar doe het liever met zijn allen.

Heeft u een bedrijfje in de regio die doet aan reparatie, of service aan huis? Verkoopt u wel eens een laptop of computer? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. U profiteert van mijn hoge voorraad en lagere inkoopprijzen omdat ik nu eenmaal hogere inkoop-staffels haal.

Een 7-tal kleine bedrijven komt al wekelijks bij mij langs voor software, laptops en reparatie-onderdelen. Uiteraard krijgen resellers een extra korting op de factuur. We willen ten slotte allemaal een boterhammetje eten tussen de middag!

Korting is uiteraard afhankelijk van het artikel.Openingstijden:


Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bijzonderheden:

Zaterdag 14 maart: Gesloten

25 april t/m 5 mei: Gesloten
21 mei: Gesloten
Contact opnemen:


Whatsapp: 06 - 516 579 58
Telefoon: 0561 - 23 44 55